Política

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Sánchez-Camacho confia que el PP serà decisiu a l'hora de formar govern

La presidenta del PP català passeja pel barri del Monestir acompanyada del cap de llista, Jordi Carreras

També ho fa, abans, amb l'alcaldable de Terrassa

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va explicar ahir que espera obtenir “un gran resultat” a Sant Cugat que permeti al partit ser decisiu a l'hora de formar el nou govern de la ciutat. Sánchez-Camacho assegura que “el canvi de veritat” el representa el PP i que, en el cas de Sant Cugat, es visualitza en el candidat, Jordi Carreras. Per la presidenta popular, la sociovergència “és un retorn a un passat d'atur i inseguretat”, i va alertar del “perfil independentista” de CiU i de les retallades de drets socials.

Després d'una passejada pels carrers del barri del Monestir, Sánchez-Camacho va explicar que la llista del PP santcugatenc està “renovada amb gent preparada i de la ciutat”, ja que els populars consideren que la ciutat vallesana és “una prioritat”. Entre les promeses per a Sant Cugat, el PP es fixa “l'impuls i el reconeixement de les famílies, ja que són les que ajuden a sortir de la crisi”. Com que el PP les considera “un eix fonamental de la societat”, vol que en el pròxim mandat es creï una regidoria de la família. Altres compromisos del PP són fer de vianants l'avinguda de Cerdanyola i construir un aparcament subterrani a la plaça del Coll; incrementar la seguretat ciutadana al centre i als districtes, i crear ocupació ajudant les empreses i els petits comerços.

LA XIFRA

2
regidors
va obtenir el PP a Sant Cugat. Un, però, és no adscrit. CiU ha tingut majoria absoluta (14) aquest mandat.

LA FRASE

Crearem la regidoria de la família, per impulsar ajudes a aquest eix fonamental de la societat
Alícia Sánchez-Camacho
PRESIDENTA DEL PP A CATALUNYA

Suport a Turmo pel centre de Terrassa

J.A.

Alícia Sánchez-Camacho, abans d'arribar a Sant Cugat, havia donat suport a l'alcaldable del PP a Terrassa, Gabriel Turmo. La comitiva popular va sortir de la plaça Vella i va passar posteriorment pels carrers Gavatxons i Sant Pere. Els dirigents populars van intercanviar paraules amb vianants i comerciants, que en aquells moments estaven sense llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.