Política

montgat

“Experiència” o “aire fresc”... i ERC i ICV-EUiA com a “clau”

El PSC i CiU clouen el seu mà a mà de campanya venent “valors”

Els altres dos partits es veuen “decisius”

Les principals candidatures a l'alcaldia de Montgat van cloure ahir la campanya amb els missatges electorals ben apresos. Conscients que entre ells es cuinarà la victòria, el PSC i CiU van reclamar als electors, per última vegada, que votin demà “per donar confiança a l'experiència” –en el cas socialista, que governa amb l'alcalde Jordi Ràmia al capdavant– o per què “obrin la finestra de la casa de la vila i entri aire fresc”–en el cas convergent, segons el seu cap de llista, Francesc Garcia–. Així es van expressar ahir, el primer al parc del Tramvia i el segon a la plaça de Sant Joan. “La gent sap que amb la nostra experiència al govern tenim una credibilitat que no té CiU, que ha fet propostes impossibles o no s'ha informat prou”, apunta Ràmia tot rebutjant les acusacions de Garcia, que ha denunciat: “Se'ns ha intentat desacreditar des de la mentida i des del ridícul”, un fet que, per ell, demostra que “no hi ha governant que es deixi substituir sense resistència”.

Al marge d'aquesta baralla, però, hi ha Esquerra i ICV-EUiA, conscients que seran “clau” en decidir el color del govern. “Per ser-ho més, però, necessitem el màxim suport”, va dir la candidata d'ERC, Rosa Funtané, que va cloure la campanya amb un acte a la plaça Mallorquines. “Hem fet una campanya austera, mentre que d'altres han fet una despesa vergonyosa. Malgrat tot, creixerem”, va concloure l'alcaldable ecosocialista, Montse Giner.

LA XIFRA

17
regidors
passarà a tenir el poble. Els 13 d'ara se'ls han repartit el PSC (5), CiU (4), ERC (2), ICV-EUiA (1) i el PP (1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.