Política

vilanova i la geltrú

Fi de campanya i darreres crides a la mobilització

El PSC demana als simpatitzants que els “ajudin a guanyar àmpliament per tenir un govern fort”

CiU recorda que ho tenen bé, però que cal mobilitzar les seves bases perquè no es confiïn

Els partits polítics van tancar ahir a la nit la campanya electoral amb diverses activitats al carrer per intentar mobilitzar al màxim els votants. Amb paradetes al centre de la ciutat, formacions com ara el Partit Popular, la Candidatura d'Unitat Popular i Iniciativa per Catalunya repartien ahir a la tarda les últimes paperetes i programes electorals entre els vianants.

Per la seva banda, els partits majoritaris van optar per organitzar festes de cloenda obertes al públic. El PSC va complir amb la tradicional cita a
la plaça Xoriguer per tancar la campanya, mentre que CiU va optar per fer una festa a la plaça de les Neus.

La festa de CiU, que incloïa la participació de bars i restaurants locals que oferien begudes i broquetes als assistents, va servir per llançar un últim missatge clar a l'electorat. “La campanya s'acaba ara, però hem de ser actius i acabar de mobilitzar la gent perquè hem d'aconseguir un bon resultat. Ho tenim bé, però no ens podem confiar”, va afirmar Neus Lloveras, que ha valorat molt positivament la campanya que ha fet CiU a Vilanova i la Geltrú.

En aquest sentit, ha destacat que ha estat una campanya en què “hem trepitjat molt el carrer, hem fet gairebé 10.000 porta a porta i ens hem reunit amb un miler de persones de diferents sectors per elaborar un programa electoral que no és de CiU, sinó de molta gent, un projecte per a la ciutat per als propers quatre anys i més”.

Al vespre també, el Partit dels Socialistes va celebrar a la plaça Xoriguer la tradicional botifarrada popular que tanca les campanyes municipals del PSC des de fa anys. En l'acte hi van intervenir Mila Arcarons i Joan Ignasi Elena. L'alcaldable socialista va recordar els orígens de la plaça: “Neix d'una manera d'entendre la política, neix d'una demanda veïnal. Aquesta és la nostra manera de construir la ciutat, perquè la política no és només el que fan les institucions o els alcaldes”.

Joan Ignasi Elena va insistir en el seu últim míting electoral en la defensa dels serveis públics “dels atacs que està patint i que patirà”, i en l'aposta pel mar com un actiu per a la reactivació econòmica de la ciutat. En el seu missatge de final de campanya, Elena va fer una darrera crida a la mobilització: “Aquesta campanya ha estat un llarg viatge en què ha anat pujant molta gent al tren. Ens heu d'ajudar a guanyar àmpliament per tenir un govern fort, perquè vénen temps difícils i el necessitarem”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.