Política

El PNB “treballa” amb un escenari d'avançament de les generals a novembre

El líder nacionalista precisa que els mesos de juny i juliol seran “molt crítics” amb “tots els projectes i iniciatives” que el govern d'Espanya pretén portar a terme

Considera que l'avançament electoral té a veure amb les circumstàncies internes del Partit Socialista Espanyol

El president del PNB, Iñigo Urkullu, ha admès que la seva formació “treballa” amb l'“escenari realista” d'un avançament de les eleccions generals al mes de novembre.

En una entrevista a Ràdio EuskadI, el líder de la formació nacionalista ha precisat que els mesos de juny i juliol seran“molt crítics”, amb “tots els projectes i iniciatives” que el govern d'Espanya pretén portar a les Corts Generals.

“Jo vull veure també la situació interna del PSOE, perquè no crec que el possible plantejament d'avançament d'eleccions estigui basat en la fortalesa o debilitat, en l'acompanyament o soledat que pugui tenir el PSOE, sinó en les circumstàncies internes del Partit Socialista Espanyol”, ha advertit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.