Política

El ministre d'Educació, a favor d'esgotar la legislatura

Considera que les dades de l'EPA no són suficients com per fer els comicis al novembre

Gómez creu que primer cal aplicar les mesures econòmiques aprovades pel Congrés i per això cal temps

El ministre de Treball, Valeriano Gómez, ha afirmat que els resultats de l'Enquesta de Població Activa (EPA) del tercer trimestre, que engloba els mesos de juliol, agost i setembre, serà “bona” per l'impuls del sector turístic, tot i que no creu que sigui prou motiu com per avançar les eleccions a novembre. Amb tot, Gómez no considera que el resultat de l'EPA sigui motiu suficient perquè el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, avanci les eleccions al novembre.

En declaracions a RNE, Gómez ha assegurat que “no” ho considera “una bona raó” i ha recordat que l'avançament dels comicis és“ una competència que té el president del govern”. A més s'ha mostrat “ partidari” d'esgotar la legislatura, sobretot perquè les reformes econòmiques “estaran recent aprovades pel Congrés”.

Per aquesta raó, Gómez advoca per mantenir la data actual dels comicis, perquè considera que queda temps “suficient” com per poder fer que les reformes entrin en vigor i que “fins i tot” se'n percebin els efectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.