Política

Un grup de trenta “indignats” de València marxen cap a Madrid

Recorreran a peu un trajecte de centenars de kilòmetres en 34 dies

Una marxa popular d'indignats ha partit hui des de la plaça de l'Ajuntament de València amb destinació Madrid, en la primera jornada d'un recorregut a peu que durarà 34 dies i finalitzarà en la capital de l'Estat el pròxim 23 de juliol amb una manifestació de totes les “marxes indignades”.

A les 8.55 h, unes 30 persones iniciaven el camí pel carrer Sant Vicent Màrtir de la ciutat de València en direcció a Catarroja, primera parada del recorregut, on tenen previst detindre's.

Després de Catarroja, els indignats seguiran el recorregut cap al sud fins al municipi de Beniparrell, on passaran la primera nit.

Durant els 34 dies que durarà el camí a peu fins a Madrid, la “marxa indignada” anirà detenint-se en els municipis marcats en la ruta, tenint especial importància les parades a Xàtiva i a Albacete, ciutats en les quals els indignats passaran un dia sencer per a ajuntar-se amb grups procedents d'altres ciutats.

El responsable de la marxa de València, Guzmán Chamorro, ha explicat que durant el recorregut disposaran d'un cotxe de suport dotat d'una farmaciola i en el qual han carregat provisions d'aigua i aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.