Política

Mas diu estar disposat a rebre bufetades, però adverteix als “indignats” que “no hi ha dreceres‘”

El president de la Generalitat assegura que entén “el malestar dels que pateixen la crisi”

Assegura que només sortirem de la crisi a través d'un “esforç col·lectiu”

El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat aquest dilluns comprensiu amb les protestes ciutadanes per la crisi i ha assegurat que està disposat a “rebre les bufetades”, encara que ha advertit que no hi ha “dreceres” ni “solucions màgiques” per sortir de l'actual situació.

El president ha fet aquestes declaracions un dia després que milers de persones sortissin al carrer a Barcelona i les altres tres capitals de província de Catalunya convocades pel moviment 15-M per expressar la seva indignació per com s'està gestionant la crisi econòmica.

Durant la inauguració del renovat centre de formació de la patronal Foment de Treball, Mas ha assegurat “entendre” les protestes d'aquells que “tenen la sensació que no han creat els problemes i, en canvi, els estan patint”.

Segons el seu parer, l'expressió d'aquest sentiment és “molt legítima” i “humana”, encara que ha advertit que “no hi ha dreceres, ni solucions màgiques, ni miracles” per solucionar els problemes i que només sortirem de la crisi a través d'un “esforç col·lectiu”.

“No és un problema del govern. És de tots. El govern ha de liderar (aquest esforç col·lectiu), posar la cara i ja rebrem les bufetades. Però les solucions ens obliguen a tots”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.