Política

Demanen la intervenció de Botella pels últims atacs feixistes i blavers

Coalició Valenciana, el GAV i España 2000 van boicotejar la presentació de l'assaig “Noves glòries a Espanya” del sociòleg Vicent Flor

L'acte va acabar amb la detenció de Juan Garcia Sentandreu

El síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts, Enric Morera, ha demanat per escrit una reunió urgent amb la delegada del Govern, Ana Botella, per a tractar el boicot a la presentació del llibre Noves glòries a Espanya, que el seu autor, Vicent Flor, tractava de presentar ahir a la llibreria Fnac de València.

A l'acte es van presentar el president del Grup d'Acció Valencianista (GAV) Manuel Latorre, l'expresident de Coalició Valenciana, Juan García Sentandreu i el responsable de l'organització ultradretana España 2.000, que acompanyats del membres de les seus formacions van llançar cadires per l'aire i bombes de fum, van insultar els presents i van trencar exemplars del llibre que es presentava.

Morera recorda que “per gràcia no és la primera vegada que passa i des del l'Fnac es va advertir a les autoritats que podia passar alguna cosa així i va passar, i per això no entenem com va tardar tant en aparéixer la policia”.

Des de Compromís han lamentat la lentitud i la passivitat policial i per això vol reunir-se “amb urgència” amb Botella “per a parlar i per a demanar-li contundència contra els violents que són els autèntics antisistema i que actuen amb total impunitat des de fa molts anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.