Política

El Bloc de l'Olleria denuncia el cost de la nova corporació

Els nacionalistes subratllen les incongruències dels actuals administradors i informen sobre aspectes legals

El govern de l'Ajuntament de l'Olleria format per la coalició de dretes GdO-PP no deixa de sorprendre als veïns de l'Olleria amb les seues mesures posades en marxa per l'executiu municipal amb l'objectiu de disminuir la despesa de l'ajuntament.

Aquestes mesures resulten ben xocants ja que l'alcalde cobra el mateix que la passada legislatura, 39.000€ per una dedicació exclusiva, però manté la seua activitat professional al seu despatx d'advocat i corredor d'assegurances, el que li permet uns ingressos extra a canvi de dedicar-li algunes hores amb la qual cosa, en opinió del síndic portaveu del Bloc Compromís, “no s'ha disminuït en res”.

En la mateixa situació es troba el candidat del PP, Jesús Engo, qui ha passat d'estar a les llistes de l'atur, a cobrar 33.000€ a l'any, i a més ho compatibilitza amb una consultoria de negocis. Sobta el fet que Jesús haja tret els pitjors resultats de la història del PP a l'Olleria, i els seus companys, en compte de demanar-li la dimissió, li regalen un lloc de treball a càrrec dels impostos dels treballadors.

Una altra situació sorprenent és la renúncia d'una regidora a la prestació econòmica de l'Ajuntament. La regidora de Gent de l'Olleria que ha renunciat, ho ha fet perquè està jubilada i la llei no permet cobrar una pensió i un jornal de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.