Política

Via lliure perquè Camps evite el judici per suborn

Víctor Campos i Rafael Betoret acudeixen al TSJ per declarar-se culpables i en els pròxims dies ho podria fer Ricardo Costa

El president de la Generalitat compleix el seu sisè dia amagat

L'exvicepresident valencià, Víctor Campos, i el cap de protocol de la Diputació de València i exalt càrrec de la conselleria de Turisme de la Generalitat, Rafael Betoret, han acceptat aquest dimecres l'acusació en l'anomenada causa dels vestits. Els dos es conformen així amb la pena més alta (una multa econòmica), segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià.

En les pròxims dies podrien acudir-hi els altres dos implicats que falten en el cas dels vestits: l'exsecretari general del PP, Ricardo Costa, i el propi president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Es completaria així el requisit perquè el cap del Consell evitara el judici, és a dir, que tots quatre es declararen culpables i pagaren la multa corresponent.

Serà el president del tribunal del jurat, Juan Climent, qui fixarà la condemna per Campos i Betoret pel delicte de suborn passiu impropi en una sentència que dictarà en els pròxims dies..

Segons diverses fonts del PP, fins ara el més reticent a passar per aquest tràmit seria Ricardo Costa, que aquest matí ha abandonat les Corts sense voler manifestar-se sobre l'assumpte.

Camps, per la seua banda, no ha acudit als actes que tenia previstos per a hui a Castelló. Per sisè dia consecutiu, des de que transcendira la interlocutòria d'obertura de judici oral, el president evita exhibir-se en públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries