Política

Camps lliura els avals per a la fiança amb el suport de Bankia

L'advocat del expresident de la Generalitat, Francisco Camps, va presentar davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià l'aval amb què l'excap del Consell respon a la fiança sol·licitada pel jutge instructor de causa dels vestits del cas Gürtel.

Segons van confirmar a Efe fonts judicials, la presentació de l'aval –al qual fa costat l'entitat financera Bankia– va tenir lloc divendres a la secretaria de la sala civil i penal del TSJ. Pel fet que encara està obert el període voluntari perquè es faci efectiva la finança, no ha estat necessari que Camps acudira en persona al palau de justícia.

En la seua ordre de processament del dia 15, el magistrat José Flors exigia que els quatre imputats per un delicte de suborn passiu impropi (Camps, Víctor Campos, Ricardo Costa i Rafael Betoret) prestaren una fiança equivalent a la multa sol·licitada pel fiscal.

Això suposa, en el cas de Camps, 41.250 euros, igual que per a Costa i Betoret –35.000 en el cas de Campos–, més un terç d'aquesta quantitat per “assegurar les responsabilitats pecuniàries que en definitiva pogueren declarar-se procedents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.