Política

Fabra reivindica Camps

El candidat fa seua la política de l'expresident i el lloa en la seua primera intervenció

Fabra anuncia un nou pla d'ajustament

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha reivindicat el llegat del seu antecessor, Francisco Camps, en el discurs del debat d'investidura. L'encara alcalde de Castelló ha dedicat una gran part del seu discurs a lloar l'home que deia que es pagava els seus vestits. “President, sempre seràs Molt Honorable”, ha subratllat.

Fabra s'ha esforçar per netejar la imatge de Camps, que la pròxima tardor afrontarà el judici pel cas dels vestits. “És un valencià valent, honest i honrat”, ha proclamat.

Fabra, que no ha fet cap referència expressa ni tàcita a la corrupció i a les mesures que pensa prendre per posar-hi fi, ha pronunciat un discurs ambigu i sense cap concreció notable.

Fabra fins i tot ha recuperat velles aspiracions de Camps, com ara el transvasament de l'Ebre. “Em ratifique en el programa de govern que, fa un mes, els diputats del grup popular votàrem per a aquesta legislatura”, ha assegurat.

Amb vista a l'oposició, Fabra ha assenyalat que practicarà la “política del consens diari”. “Els ciutadans ens reclamen que deixem de banda el debats estèrils i destructius”, ha dit.

El discurs ha tingut un marcat caràcter econòmic. De fet, Fabra ha anunciat un “nou pla d'ajustament”, que inclourà la “reordenació de les plantilles de totes les conselleries i entitats públiques”.

Igualment, l'aspirant a president ha revelat que crearà la Corporació Pública Empresarial Valenciana, “per ordenar i reestructurar la dimensió i les funcions de les actuals empreses públiques”.

Fabra, que ha utilitzat el valencià testimonialment durant la seua intervenció, ha manifestat que vol ser “el president de tots els valencians” però ha emfatitzat la seua procedència de Castelló. “Em sent orgullós de la meua terra. Em convertiré en el primer president de la Generalitat de Castelló”, ha recalcat.

Visca Camps

Redacció

Les paraules textuals de Fabra cap al que fins ara ha estat president de la Generalitat han estat les següents:

“ Des d'aquesta trona, vull manifestar la meua admiració i respecte per un emprenedor de les il·lusions col·lectives d'aquest poble, per un valencià valent, honest i honrat. Vull manifestar tota la meua admiració i tot el meu respecte pel Molt Honorable President Camps. De la seua mà, la Comunitat Valenciana ha experimentat una gran transformació reconeguda dins i fora del nostre territori. Hem aconseguit quotes de benestar impensables dècades enrere i hem crescut com a poble en autoestima i governs. El seu esforç, tenacitat i vocació de servei en favor de totes les persones que viuen en la comunitat, són to un exemple per a mi. President, tens l'estima de la gent, del teu grup parlamentari, del teu partit i el meu propi. Sempre serà vosté molt honorable, com únicament poden ser aquells que han defès els interessos dels valencians amb entrega i dedicació. Moltes Gràcies, President”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
argentina

Argentina aprova la llei òmnibus de Milei, que ara discutirà el Senat

barcelona
RIPOLL

El ple aprova una moció perquè no es faci campanya per la Festa Major

RIPOLL
GIRONA

ERC reivindica un “finançament singular” per millorar el transport públic

GIRONA
estats units

Multen Trump per no acatar l’ordre de silenci durant el seu judici penal

barcelona
política

Expedient de la JEC al conseller Balcells

barcelona
estat espanyol

L'executiu no aprova cap mesura de regeneració democràtica

barcelona
PALAMÓS

El PSC proposa una revisió integral del sistema de salut

PALAMÓS
estat espanyol

El carregador de tipus C serà obligatori a partir de gener de 2025

barcelona
política

Vergés (Junts) proposa un pla de xoc per fer front els reptes de la pagesia

girona