Política

Es demana a Paiporta l'ajornament de taxes i impostos als aturats

Maig va tancar amb 3.142 aturats al municipi on molts d'ells són membres d'una mateixa família

Compromís per Paiporta ha presentat una moció per tal que l'Ajuntament establisca un ajornament en taxes i impostos per a desocupats i també per aquells contribuents amb baixos ingressos, aquells que la renda per càpita d'unitat familiar no supere els 481€ mensuals, és a dir, el 75% del sou mínim interprofessional (SMI) establert en 641,40 euros al mes.

Des del grup demanen que en tots dos casos l'ajornament es puga aplicar fins a 24 mesos i sense que es cobren interessos de demora.

La proposta de Compromís es per a les taxes i impostos de 2013, però des del grup també demanen que es puga aplicar a aquelles famílies que per causes sobrevingudes no hagen pogut fer front als pagaments de l'exercici actual “són moltes les famílies que tenen a tots els seus membres en l'atur i són cada vegada més les que ja no en tenen cap ingrés”.

“Il cavaliere” insaciable

Pere Rossell

Molt diuen els del PP que es desviuen per la ciutadania d'aquesta vila de l'Horta, però estic més que persuadit que tampoc en aquesta ocasió li faran cas a aquest grup minúscul de l'oposició paiportina. No ho fan per fotre els dos regidors nacionalistes, no. Ho fan perquè si voten alguna vegada amb el trellat esperat, temen que des d'aleshores endavant, ho hagen de fer en més ocasions i és per això que els populars paiportins no estan per votar a favor del nou centre públic Rosa Serrano, per fer la permuta del centre cultural innecessari, ni per tantes altres coses que s'han fet i votat amb un desficaci més que absolut.

L'actual alcalde no té mai prou amb un vot contrari al de l'oposició. A més d'això, sembla que li encanta passar la “zaplanadora“ i encara que no tinga raó, ell imposa el seu criteri. Ja es poden acomiadar les famílies de desocupats de cap rebaixa en les taxes o els impostos. Il cavaliere és insaciable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ELECCIONS EUROPEES

La participació a l’Estat se situa en el 28%

BARCELONA
eleccions europees

La participació cau a Catalunya i se situa en el 24,7%, deu punts per sota del 2019

barcelona
GUERRA A GAZA

Netanyahu insta Gantz a mantenir la unitat israeliana i quedar-se al govern de guerra

BARCELONA
àfrica

Almenys 42 morts en un atac d'una milícia vinculada a Estat Islàmic a la RDC

barcelona
PENÍNSULA COREANA

Seül reprèn les emissions contra Corea del Nord en resposta als globus-porqueria

BARCELONA
irlanda

Els primers resultats apunten a una caiguda del Sinn Féin a les municipals

barcelona
GUERRA A GAZA

El nombre de palestins morts en l’operatiu de rescat d’ostatges puja ja a 274

BARCELONA
ELECCIONS EUROPEES

Sánchez i Feijóo voten i animen a la participació

BARCELONA
política

El primer canvi d’alcalde pactat a Torredembarra, dissabte

TORREDEMBARRA