Política

Critiquen la consellera Català d'inaugurar una placa a Paiporta

L'Agència Municipal de Col·locació ha estat un canvi de nom d'un centre associat al Servef des de fa anys

Compromís per Paiporta ha criticat que la Consellera d'Educació, Formació i Ocupació, Maria José Català, haja anat a Paiporta només a “inaugurar una placa”, placa que a més, es va ficar poques hores abans de la presentació. I és que des del grup municipal informen que el centre ocupacional porta molts anys funcionant, fins fa uns mesos com a centre associat al Servef.

El canvi de nom es deu al Decret 14/2012, de 13 de gener de la Generalitat, pel qual els centres associats al Servef han hagut d'adaptar-se a la norma estatal.

Des de Compromís informen que “de moment el personal del centre que atendrà els usuaris continuarà sent el mateix, i l'únic canvi que es notarà és que els programes d'ocupació difícilment es podran atendre i les subvencions s'han eliminat.

També alerten que aquesta agència “puga acabar convertint-se”, tal i com el seu nom indica, “en una agència de col·locació per als amics del PP”.

La portaveu del grup, Isabel Martín, també ha qualificat de “vergonyós que la consellera Català vinga a fer-se la foto inaugurant una agència de col·locació quan fa només 4 dies ha tirat al carrer a 7.000 professors interins”.

D'altra banda, des de Compromís demanen “més polítiques actives d'ocupació i menys paripés”, i recorden a la regidora d'ocupació, Amparo Císcar, que “la xifra de desocupats a Paiporta és de 3.142 persones, 3 vegades més que quan van a arribar al govern (975 persones)”. Tot i la terrible situació, l'àrea d'ocupació i formació no celebrarà cap reunió fins setembre.

Li encanten les inauguracions

Pere Rossell

A la consellera d'Educació, Formació i Ocupació, se li coneixen més inauguracions de plaques que la que ha vingut a inaugurar a la nostra vila. Quan era regidora en cap de la ciutat més gran de la comarca de l'Horta, aquest exercici ja se li donava molt bé i hi ha bona mostra d'aquesta manera d'entendre la política mentre deixa forats per atendre al seu pas. Sempre li ha encantat fer-se fotos al costat dels seus coreligionaris i, segurament per això, ara també se les fa al costat dels alcaldes que la sol·liciten per poder pujar els índex de popularitat quan els intueixen baixos.

Ibor no ha tingut cap escrúpol en plantificar-li una cinta quadribarrada a les portes de l'antiga oficina associada al Servef perquè “la xiqueta” —com així se la coneix al poble dnaixement de l'honorable consellera— fes l'acte de talllar-la, això sí, amb unes tisores de color blau (perquè no es dubte de la valencianitat de l'un i de l'altra) no fos que algún li fes el retret.

Paiporta té Agència de Col·locació Municipal ben barateta i ben “mona” amb dues passades de pintura blaveta, un cartellet amb logotip nou i poca cosa més. Mentre, el nombre d'aturats al poble continua en augment, la prima de risc va disparada pels núvols i la consellera no fa més que despatxar mestres i professors a dreta i esquerra (bo, més a l'esquerra que no a la dreta) malgrat el discurs esquizofrènic que intenta explicar.

Com diria Maties: així són les coses i així és com s'han d'explicar perquè no hi hagen malentesos. Un poc “col·locats” sí que sembla que s'ha d'anar per no veure tanta representació circense.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
àsia

Els sondejos a peu d’urna a l’Índia pronostiquen un triomf de Modi

barcelona
política

Puigdemont exalça la feina feta per l’exili per poder aprovar l’amnistia

barcelona
àfrica

Sud-àfrica posa fi a tres dècades de domini del partit de Mandela

Barcelona
política

Illa es confessa “molt tranquil” sobre les negociacions postelectorals

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu insisteix que no hi haurà un alto el foc permanent fins que Hamàs hagi estat destruït

barcelona
política

ERC diu que ja negocia el referèndum i Junts li pica el crostó

barcelona
amèrica del nord

Mèxic arriba a les urnes després d’una campanya amb 34 candidats assassinats

barcelona
política

L’ANC culmina la renovació de la seva cúpula, que presdirà Lluís Llarch

barcelona
ESTATS UNITS

Una condemna de conseqüències incertes

Los Angeles (Estats Units)