Política

Julià Engo nou secretari local del Bloc a l'Olleria

Fer créixer aquesta formació política i Compromís a l'Olleria serà el seu principal objectiu

Els valencianistes del Bloc Nacionalista Valencià de l'Olleria han celebrat aquest diumenge 16 de desembre el seu 6é Congrés Local on han triat Julià Engo i Fresneda com a secretari local, amb la intenció de “fer créixer el Bloc i Compromís a l'Olleria per començar a treballar per a recuperar l'alcaldia per a les persones i no per als interessos d'uns quants”, va afirmar el nou secretari local, qui també va afegir que “la paràlisi a la que han sotmés Gent de l'Olleria i el Partit Popular el nostre poble està passant factura a la societat olleriana que demana un referent alternatiu a les desastroses polítiques que provoquen les baralles internes i interessades que protagonitzen José Vidal, l'alcalde, Jesús Engo, el candidat del PP, i Javier Albero, president local del PP, per veure qui mana més.

L'Olleria necessita un grup fort i cohesionat, de gent diversa amb un únic objectiu: les persones que viuen i treballen a l'Olleria. Davant l'embolic intern de les dues formacions polítiques que gestionen la vida local del poble, el projecte del Bloc - Compromís està erigint-se com a l'única possibilitat de traure l'Olleria i el seu veïnat endavant”.

El nou secretari substitueix en el càrrec a Montse Albiñana, qui ha sigut durant tres anys la secretària local i de la que s'ha destacat “la consolidació del projecte produït en el temps transcorregut des del 5é congrés, la millora dels resultats electorals i l'increment de la militància”.

Julià Engo ara mateix és el portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de l'Olleria i portaveu de l'Assemblea de regidors de Compromís a la Vall d'Albaida i fins fa un mes va ser el secretari comarcal del Bloc. I l'acompanyen en esta nova etapa Marisa Garcia, com a responsable d'organització i finances, Joanjo Albinyana com a coordinador d'Acció electoral i implantació, i Montse Albiñana com a responsable de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Puigdemont exalça la feina feta per l’exili per poder aprovar l’amnistia

barcelona
àfrica

Sud-àfrica posa fi a tres dècades de domini del partit de Mandela

Barcelona
política

Illa es confessa “molt tranquil” sobre les negociacions postelectorals

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu insisteix que no hi haurà un alto el foc permanent fins que Hamàs hagi estat destruït

barcelona
política

ERC diu que ja negocia el referèndum i Junts li pica el crostó

barcelona
amèrica del nord

Mèxic arriba a les urnes després d’una campanya amb 34 candidats assassinats

barcelona
política

L’ANC culmina la renovació de la seva cúpula, que presdirà Lluís Llarch

barcelona
ESTATS UNITS

Una condemna de conseqüències incertes

Los Angeles (Estats Units)

Un vidre més transparent

Banyoles