Política

L'Assemblea de Compromís per la Ribera tria Diego Gómez com a síndic

Durant aquest cap de setmana, s'ha posat en marxa la coalició Compromís a la comarca de la Ribera.

En l'Assemblea Constituent celebrada a Carcaixent, ha estat elegida per unanimitat la candidatura a la Comissió Executiva Comarcal encapçalada per Diego Gómez, nou Portaveu Comarcal de Compromís a la Ribera Alta.

Dita Assemblea ha estat un èxit d'assistència degut a que tota la militància de Bloc, Iniciativa, els Verds, i dels partits independents de la comarca, s'ha mobilitzat per tal de recolzar aquesta Comissió Executiva, que farà visible la m arca política “Compromís”.

Un element molt important, ha sigut la gran presència d'independents. Persones que sense estar en cap formació política han mostrat la seua voluntat de treballar amb Compromís, una nova forma de fer política que està comboiant cada vegada a més i més persones.

En el seu parlament de cloenda, Diego Gómez ha parlat de les línies polítiques que s'han seguir i ha subratllat la millora de les infraestructures, la promoció del transport públic, la defensa dels serveis de tots, de la sanitat i de l'educació públiques, la millora dels centres de dia per als majors, el foment de l'economia productiva, el foment del comerç local i de les iniciatives de l'economia del bé comú, com a eixos principals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.