Política

Imputen l'alcaldessa de Carcaixent per presumpta malversació

Un jutjat d'Alzira investiga que Lola Botella (PP) ha pagat amb diners públics processos judicials en què està implicada

Declararà el pròxim 30 d'abril

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 d'Alzira ha imputat l'alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella (PP), per un presumpte delicte de malversació de cabals públics, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià.

El jutjat va obrir diligències d'investigació el passat 15 de febrer, després de rebre una denúncia de la fiscalia en relació amb el presumpte pagament de factures amb diners públics en processos judicials de l'alcaldessa, diversos regidors de l'equip de govern i diversos funcionaris.

El ministeri públic va obrir una investigació sobre aquest assumpte després que la regidora de Units per València (UxV), Ana Calatayud, aportara diferent documentació sobre la primera edil, per si poguera haver-se comés algun tipus de delicte. Com a conseqüència d'això, la fiscalia va remetre una denúncia al jutjat i ara aquest òrgan judicial ha citat a declarar l'alcaldessa, en qualitat d'imputada, el pròxim dia 30 d'abril. El dia abans hi haurien d'acudir a declarar dos testimonis més, un dels quals és la denunciant mateixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.