Política

Es demana a Albaida rebaixar el sou de l'alcalde i els regidors

La moció d'UCID no prospera en quedar-se sols el síndic en la defensa

En la sessió plenària celebrada el dijous dia 26 de setembre, el Grup d'UCID, presentà una moció en la que demanava rebaixar les percepcions econòmiques dels regidors per assistències a plens i comissions, així com una rebaixa del sou de l'Alcalde.

En contra de les manifestacions realitzades pel portaveu del grup d'UCID, Joan Juan Perona a diversos mitjans de comunicació, la moció va estar inclosa a l'ordre del dia del ple.

Al mateix temps que demanava reduccions, proposava també la creació de dos comissions noves, en les que entraria a formar part passant així, de percebre els 1.260€ anuals a 2.655€.

El regidor d'UCiD, es va quedar sol en la defensa de la seua proposta de retallar el sou de l'alcalde d'Albaida i de les percepcions dels regidors per assistències als òrgans col·legiats, ja que el PP va votar en contra de la moció recolzant així als regidors de Bloc-Compromís i PSPV.

Els populars argumentaven que aquesta proposta no tenia cap sentit ja que l'aprovació d'aquesta moció suposaria més despesa que no estalvi.

L'alcalde d'Albaida, Josep Albert (Bloc-Compromís), va recordar en els seus arguments que a principi de legislatura, amb el propi Perona com a integrant del govern com a regidor d'Hisenda, ja es va retallar el sou en un 24%, passant dels 50.000 euros anuals que percebia l'anterior alcalde, Juan José Beneyto (PP), als 38.000 euros que percep actualment.

Però a més a més, Albert va recordar que quan Perona integrava el govern “va voler contractar a una persona per al seu departament amb un salari de 30.000 euros, demostrant la contradicció en la que cau”.

Josep Albert assegura que Bloc-Compromís, PSPV i PP, representen a 3.400 votants d'Albaida i “no estem per a fer aquesta política hui per hui, volem treballar colze a colze per traure a l'Ajuntament de la crisi econòmica “.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.