Política

El govern de l'Olleria utilitza comptes bancaris de tercers per fer ingressos

Es treballa amb una oficina que no està ubicada a aquesta localitat de la Vall d'Albaida segons denuncia el grup Compromís

L'Ajuntament de l'Olleria ha oferit diversos cursos de formació des de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Jesús Engo, regidor del PP —i futur alcalde de l'Olleria des de juny de l'any que ve gràcies al pacte de GdO i el PP—amb la particularitat que són promoguts per l'Ajuntament però a la publicitat s'indica que ingressen els diners a un compte del que no és titular i que depén d'una oficina bancària que no està situada a l'Olleria.

Per al portaveu de la Coalició Compromís a l'Olleria, Julià Engo, “és molt estrany que l'Ajuntament de l'Olleria utilitze un compte bancari d'una altra entitat per a fer que els usuaris dels cursos de formació paguen una matrícula i uns drets de classes.

Tracte discriminatori

Un altre aspecte irregular d'este fet seria el tracte discriminatori que fan l'alcalde i el regidor de promoció econòmica depenent de qui s'adrece a l'Ajuntament.

Mentre que a determinades empreses se'ls posa les instal·lacions de manera gratuïta, a altres empreses, entitats o associacions culturals sense ànim de lucre se'ls vol cobrar una taxa per la utilització dels espais públics. Açò és, segons assegura Julià Engo, “un fet intolerable que obeix a interessos ocults i que demostra el favoritisme que fan GdO i el PP en la seua gestió diària al capdavant de l'Ajuntament de l'Olleria”.

Els tractes de favor, continua el dirigent valencianista, “han de ser eradicats de l'administració pública de l'Olleria, però mentre PP i GdO governen sembla ser que açò serà prou difícil. S'han de garantir els mateixos drets per a tot el món, independentment de qui siga. I açò sembla que ni l'alcalde, ni el regidor de Promoció econòmica saben fer-ho”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Puigdemont exalça la feina feta per l’exili per poder aprovar l’amnistia

barcelona
àfrica

Sud-àfrica posa fi a tres dècades de domini del partit de Mandela

Barcelona
política

Illa es confessa “molt tranquil” sobre les negociacions postelectorals

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu insisteix que no hi haurà un alto el foc permanent fins que Hamàs hagi estat destruït

barcelona
política

ERC diu que ja negocia el referèndum i Junts li pica el crostó

barcelona
amèrica del nord

Mèxic arriba a les urnes després d’una campanya amb 34 candidats assassinats

barcelona
política

L’ANC culmina la renovació de la seva cúpula, que presdirà Lluís Llarch

barcelona
ESTATS UNITS

Una condemna de conseqüències incertes

Los Angeles (Estats Units)

Un vidre més transparent

Banyoles