Dilluns proper, el nou consistori de Puçol assigna les delegacions i remuneració

En la junta de portaveus celebrada el dia 17 d'agost, el nou equip de govern va proposar la celebració del plenari per a establir les delegacions, en dilluns 24 del mateix mes a migdia.

Després d'això, el dia 18 es penjà la proposta al web municipal i el 19 d'agost es van fer els bàndols habituals de convocatòria a la població en general. És per això que ha sorprèn el nou equip de govern la denuncia realitzada el 20 d'agost pel síndic portaveu del Partit Popular i anterior alcalde de la vila.

També ha sorprès que amb aquesta denúncia del PP, s'afija una reivindicació que va estar rebutjada pel senyor Sanchis en la seua etapa de primer munícep i que ara defensa com la cosa més important, consistent en la rebaixada del sou dels polítics en un 20%.

El nou alcalde, Josep Vicent Martí, assegura que el consistori no està ni molt menys aturat, perquè els regidors continuen informant-se de la situació de les seues responsabilitats i «no pot haver queixa alguna, quan en tan sols tres setmanes, s'ha canviat de responsable de l'alcaldia i ha estat convocat el plenari per a poder assumir les corresponents delegacions». Així les coses, aquest nou plenari, promet ser efervescent, hagut compte l'actitud de l'actual partit de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.