Política

El PP de Carcaixent fa marxa enrere respecte del mercat dominical

La pressió dels botiguers i les associacions econòmiques de la vila han fet recular l'equip de govern

L'equip de govern PP-PSD ha tirat enrere la seua decisió, recollida en acta de Junta de Govern, d'instal·lar un mercat tipus rastre en la zona d'Apotecari Bodí.

Des del Grup Municipal Bloc-Compromís, a través del seu portaveu Paco Salom, declaren que “ se n'alegren que, tot i que en Comissió Informativa el regidor de mercat afirmara textualment que el mercat s'havia d'aprovar sí o sí, s'haja reconduït el tema de la millor manera per al comerç de Carcaixent”.

Per eixe motiu els resultava inaudit, a més d'inadmissible, que “una mesura com la que ens ocupa s'haguera pres sense comptar amb els comerciants locals i sense comunicar absolutament res als grups de l'oposició, en una actitud pròpia d'un govern prepotent que viu d'esquenes al poble”.

I és que només després que l'equip de Compromís fera pública la decisió de PP-PSD d'implantar un mercat de cap de setmana en la zona dels voltants de l'Eroski, Botella i alguns dels seus regidors s'ha reunit amb les diferents associacions de comerciants locals i se'ls ha comunicat que han pres la decisió de retirar la proposta i han acusat a l'oposició de crear una alarma sense fonament.

Per a Compromís, aquests fets no deixen de ser una mostra més de la descoordinació que impera en el PP.

Amb tot, Compromís insta a l'equip de govern que, quan abans millor, formalitze l'anul·lació de l'acord aprovat per unanimitat sobre la posada en marxa del mercat i en deixe constància escrita de la marxa enrere en aquest tema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]