Política

Associacions, grups i entitats acusen l'alcalde d'Algemesí de difamació

L'oposició i algunes associacions ciutadanes anuncien prendre accions judicials en cas que no es retracte sobre les afirmacions abocades al darrer plenari municipal

Per a Més Algemesí i les associacions implicades, opinen que “tant les preguntes de pocasolta i simplistes que va realitzar l'Alcalde en el plenari del passat dia 30 de setembre com les declaracions en una entrevista a la premsa comarcal en les quals insisteix en la mateixa línia i aprofundeix en les mentides i calúmnies anteriors, demostren la baixesa moral i la curtesa de mira de qui tindria que donar exemple a la ciutadania i treballar per acabar amb els problemes i no per generar-los”.

Aquesta formació política i les associacions, grups i entitats implicades, han assegurat que no pensen tolerar, “per molt alcalde que se siga”, que les paranoies personals que puga tenir afecten la imatge i l'honorabilitat ni del partit ni del associats de les entitats i grups esmentats.

Però a la visió delirant que té de la realitat, i que li impedeix resoldre el problema perquè no el veu, cal sumar-li el fet de “ser un mentider compulsiu”, segons Més Algemesí.

El regidor en cap, es va atrevir a difamar associacions grups i entitats i a relacionar els esdeveniments contra les vedellades amb una hipotètica cobertura de segons quines associacions.Per aquesta raó, per molt que ho disfresse de sospites, són acusacions serioses que no es van a tolerar i contra les quals han anunciat emprendre accions judicials -en solitari o conjuntes- si els advocats ho estimen oportú.

Amb independència d'això, partits, associacions i entitats ciutadanes i cíviques reten l'Alcalde a que faça públiques les proves que demostren qualsevol tipus de connexió entre aquestes organitzacions i partits i els lamentables incidents del dia 24 Ni en el plenari, ni abans a unes anteriors declaracions on afirmava que “poguéren colar fins a la plaça alguns manifestants”

Per a Més Algemesí i les associacions, “l'Alcalde actua indignament i covardment amagant-se sota uns comentaris anònims que ell difón per calumniar els adversaris polítics i és incapaç, per l'actitud infantil i simplista que té davant la vida, d'assumir que ací el gran responsable del que passa és ell, que és l'únic que té potestat legal per impedir les becerrades i no ho fa, i per ser també qui amb les seus actituds prepotents i desafiant convoca als antitaurins. Però fins ací hem arribat: que exhibisca les proves -cosa impossible per no existir- o que es retracte i demane perdó a qui ha difamat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.