Política

Compromís per PIcassent elabora el programa electoral amb la ciutadania

Es tracta d'una iniciativa pionera en l'àmbit electoral en aquesta localitat de la comarca de l'Horta

Compromís per Picassent ha iniciat una nova iniciativa, pionera en l'àmbit electoral de Picassent, per fer una programa electoral participatiu i popular amb totes les veïnes i veïns del municipi. La formació valencianista reforça la seua dinàmica d'horitzontalitat amb la gent que ha marcat la manera de fer política durant tota la legislatura.

Ha habilitat una nova eina al seu web on s'anima a la gent a enviar les seues propostes que formaran part del programa electoral local de 2015. Aquestes propostes seran tractades en assemblees obertes a la ciutadania que es realitzaran a la seu de la formació a partir del mes de gener per tal d'agrupar-les i incorporar-les al programa definitiu.

Però més a més de la eina informàtica, durant els mesos de desembre i gener la gent de Compromís estaran recollint pels carrers de Picassent les opinions dels veïns i veïnes per incorporar-les al programa electoral.

Política horitzontal

Des de Compromís per Picassent s'ha apostat durant tota la legislatura per la participació ciutadana en la manera de fer política. S'han realitzat diverses assemblees obertes des de setembre de 2011 on han participat el regidor de Compromís a l'Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, però també diputats de la formació com Enric Morera i Joan Baldoví.

A més a més, dins de la campanya “Picassent sense barreres”, els veïns i veïnes van enviar multitud de fotos denunciant l'estat de la inaccessibilitat dels carrers del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.