Política

Compromís i PSOE han de treure endavant el govern de Banyeres de Mariola

Jordi Esteve qualifica com «agredolça» la victòria del PP a aquesta vila de l'Alcoià

Jordi Esteve, candidat del Partit Popular a Banyeres de Mariola, ha qualificat la seua victòria com «agredolça» en no poder governar amb la suficient majoria, malgrat haver guanyat les Eleccions Municipals i Autonòmiques en aquesta localitat amb un 37'65% i un 32,01% dels vots, respectivament, i en les que s'ha hagut un 81,08 % de participació.

Esteve continua comentant que «en el plànol municipal no s'ha donat un bon resultat, ja que s'ha perdut un gran nombre de vots respecte a les eleccions de 2011 que han suposat la pèrdua de 4 regidors respecte dels nou que es tenien en la legislatura que ara acaba».

Afig que, a nivell local, «des del partit i la candidatura s'ha realitzat un frenètic i il·lusionant treball per mostrar als veïns de Banyeres de Mariola l'excel·lent gestió del govern encapçalat per Toni Belda durant els últims vuit anys i il·lusionar amb un programa electoral ambiciós, realista i sensible amb tots els assumptes que preocupen al nostre poble, formant un equip de candidats altament implicats en el teixit social local i molt preparats professionalment».

Per a la candidatura encapçalada per Esteve, «el primer anàlisi dels resultats serà l'autocrítica, encara que resulta inevitable pensar que hem pagat un alt preu per uns “plats trencats” que poc tenien a veure amb la política local», en clara al·lusió a la corrupció que ha caracteritzat al Partit Popular en els últims temps en aquesta autonomia. «Malgrat la victòria, les urnes han dibuixat un mapa polític en el qual seran necessaris pactes per a la governabilitat de l'Ajuntament i és en este aspecte on estem disposats a prendre les decisions necessàries per a aconseguir l'únic objectiu que ens ha portat a estar en aquesta carrera electoral: el millor per a Banyeres de Mariola».

Per finalitzar, Esteve comenta que «no anem a oblidar que una majoria de veïns ha recolzat la nostra opció amb el seu vot i defensarem les nostres posicions amb esta responsabilitat i exercirem el paper que ens corresponga amb la major diligència possible».d'acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Europa, sota l’ombra russa i xinesa

Brussel·les
Ruben Wagensberg
Diputat d’ERC, exiliat a Suïssa acusat pel cas Tsunami

“L’amnistia és una victòria política incontestable”

Barcelona
Pep Berga
Alcalde d’Olot (Junts)

“M’hi haurien d’insistir molt; vuit anys està molt bé”

Olot
Jordi Gasulla
Cap de l’oposició (CUP)

"No volem ser l’eterna oposició”

Olot
amèrica del nord

Mèxic elegeix a la seva primera presidenta en les eleccions més grans de la seva història

barcelona
Política

Illa recepta “humilitat” en les converses per a la investidura

barcelona
guerra a europa

Zelenski acusa la Xina d’obstaculitzar la cimera de pau a Suïssa

barcelona
iran

L’expresident iranià Ahmadinejad vol tornar a aspirar al càrrec

barcelona
europa

L’empresària Halla Tómasdóttir, nova presidenta d’Islàndia

barcelona