Política

Constituïda la nova Corporació de Picassent

La Junta de Govern i les regidories han estat delegades a regidors i regidores del PSPV-PSOE

El dijous 25 de juny per la vesprada es va celebrar el primer ple extraordinàri de la legislatura 2015-19 en la qual es va constituir la nova Corporació, encapçalada per Conxa García, com a alcaldessa i formada actualment per 5 partits polítics: PSOE amb 13 regidors, PP amb 4 representants polítics, Compromís amb 2 representants, Ciudadanos amb 1 edil i Canviem entre tots, amb 1 edil també.

A més, entre altres temes, es va tractar i aprovar la distribució de delegacions entre els diversos regidors de l'equip de govern, tots ells del partit socialista:

Hisenda, personal, patrimoni i contractació: Francisco Quiles Teodoro; seguretat ciudadana i protecció Civil: Salvador Morató Sobrevela; obres municipals, enllumenat públic, neteja viària i edificis municipals, recollida de residus sòlids urbans, zones verdes, parcs infantils, urbanitzacions i cementeri: Hector Pradas Soria; urbanismo, medi ambient, formació i ocupació i promoció econòmica: Lola Albert García; comerç i mercat: Marta Mónica Olguín Flores; agricultura: Joan Vicent Aguado i Medina; benestar social, família, persones majors, solidaritat, integració i drogodependència: Joan Carles Silla Belenguer; cultura, festes, biblioteca, participació ciutadana, comunicació, joventut i promoció lingüística: Jaume Sobrevela Forteza; igualtat i educació: Belén Bernat Sotelo; Govern Obert: Ester Carbonell Chanzá; sanitat i infància: Amparo Campos Tronchoni; esports: Iván Mocholí Calabuig.

Per altra banda, en quant a les delegacions cal destacar la creació de dos noves regidories: Govern Obert , centrada en aprofondir en la interrelació amb la ciutadania a través d'una comunicació permanent i bidireccional, fent ús sobretot de les noves tecnologies com la web i les xarxes socials, I la regidoria d'Infància que pretén donar un major protagonisme als menuts. Té com un dels seus principals eixos de treball la difusió el reconeixement dels Drets de la Infància, considerant als xiquets i les xiquetes del municipi com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. És per això, que un dels seus objectius serà la creació d'un Consell Municipal d'Infància on els infants, entre altres coses, podran fer propostes de millora per al poble.

La Corporació Municipal es completa amb els regidors i regidores dels grups polítics que conformen l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia