Política

El dinar d'Algemesí del 8 de setembre no tindrà més de 100 convidats

La xifra resulta del pacte d'investidura i farà estalviar la municipalitat uns 7.000 euros

Des que en 2011 Més Algemesí accedí a l'ajuntament d'aquesta vila d ela comarca d ela Ribera, una de les peticions que any rere any han fet, fins i tot presentat una moció en 2013, ha estat baixar el nombre de comensals en la diada d ela festa grossa del poble, establint un criteri clar i objectiu sobre qui ha de participar i qui no en eixe dinar.

De fet. per coherència, durant aquests quatre anys aquesta força política ecovalencianista va deixar d'assistir a un dinar als que estaven convidades entre 300 i 350 persones —depenent d'anys— i que ens coatava les arques municipals una mitjana de quasi 10.000€ anuals. Cal dir a títol il·lustratiu que el dinar de l'any passat costà 10.964 euros i a ell assistiren 356 persones convidades per l'ajuntament.

Des de sempre, a aquesta formació política local, li ha paregut “un desgavell” i per això en 2013 presentaren una moció al respecte en la que demanaven que la despesa màxima fóra de 1.200 euros, sense obtenir cap èxit.

Aquest tema s'abordà durant les negociacions d'investidura i els tres partits finalment acordaren reduir dràsticament el nombre de convidats per tal que no excediren de 90 o 100 com a màxim.

No obstant això, i almenys mentre dure la crisi, els regidors de Més Algemesí, han decidit pagar-se el cobert tal com han fet en els dinars anteriors que organitzava el partit. En aquest sentit, han assegurat als mitjans de comunicació que “mentre el nivell d'atur siga tan alt al nostre poble ens sembla inapropiat que els contribuents ens paguen eixe dinar”.

Així doncs, en aquesta ocasió es podrà estalviar més de 7.000€ de despesa innecessària que “podran destinar-se a altres fins més adients”, segons el síndic portaveu de Més Algemesí. D'aquesta manera, durant tota la legislatura s'estalviaran uns 30.000€.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia