Política

L'equip de govern de Paiporta denuncia pressions en la tria d'una plaça d'Informàtica

Ha iniciat una investigació i no es dubtarà a portar davant els tribunals la persona o agrupació que haja difós aquesta calumnia

L'equip de govern de l'Ajuntament de Paiporta ha denunciat pressions internes i externes en el procés de selecció d'una persona per al departament d'Informàtica. El govern remarca que el procés ha estat marcat en tot moment per la transparència i la informació clara i extensa, així com per la igualtat d'oportunitats per a totes i tots els aspirants a la plaça.

Per això, davant les greus acusacions que s'han vessat públicament sobre l'equip de Govern, amb l'enviament massiu de correus electrònics a mitjans de comunicació i treballadors i treballadores del propi ajuntament, es prendran decisions dràstiques davant tot aquell que intente embrutar un procés que ha estat net des del principi.

També es portarà a terme una investigació interna ja que, amb anterioritat a la publicació de les bases del procés, fa aproximadament un mes, ja es va enviar de forma massiva un correu electrònic per a intentar enterbolir el procés de selecció.

Així mateix, s'adverteix a la persona que ha calumniat l'Ajuntament de que no sols s'iniciaran processos en el sentit de preservar l'honor i la bona imatge del consistori, sinó en el del respecte a la Llei de Protecció de Dades, donada la gravetat i la fórmula utilitzada en les accions que ha decidit emprendre contra aquest Ajuntament.

D'aquesta manera, l'equip de Govern anuncia també que prendrà les mesures legals oportunes per a preservar el bon nom de l'Ajuntament de Paiporta, i no tolerarà falses acusacions i calúmnies greus, sense importar d'on arriben o en quin sentit intenten manipular els processos.

Des de la pressa de possessió del nou equip, tots els procediments de selecció de personal, de contractació amb empreses i particulars, d'acords i de convenis han estat marcats, segons un comunicat fet públic per l'alcaldia, pels principis de la més estricta transparència, la igualtat d'oportunitats, i el respecte a la legalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia