Política

Una regidora del PP valencià diu que els homosexuals “tenen trastocades les hormones”

Compromís ha difós el vídeo del ple municipal on a representant popular a l'Ajuntament de l'Olleria fa aquestes afirmacions

La coalició demana una desautorització a la direcció de Bonig

La regidora del PP a l'Ajuntament de l'Olleria (a la comarca de la Vall d'Albaida) Gema Borràs ha defensat en un ple que els homosexuals “són unes persones que hem de respectar” i que “no estic d'acord que diguen que són bojos però és veritat que els homosexuals tenen les hormones trastocades”. Segons el vídeo que ha difós Compromís, les manifestacions de Borràs es varen produir durant el debat de la moció en favor del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) i varen provocar una reprovació per part de l'alcalde del municipi, Julià Engo (Compromís), que li va demanar que no emetés judicis de valor, cosa que la regidora va negar. A través d'un comunicat, Compromís ha denunciat que les opinions de la regidora del PP “trastoquen la democràcia” i assenyalen que “persones com aquestes no poden representar una societat que es consideri respectuosa amb la seva diversitat”. En aquest sentit, demanen una desautorització per part del Partit Popular i la dimissió de la regidora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]