Política

Relació Catalunya-Espanya

Munté lamenta que “Espanya no escolta Catalunya”

La consellera de Presidència participa en un fòrum obert a la setena edició del certamen a Pradell de la Teixeta, al Priorat

La consellera de Presidència, Neus Munté, ha participat aquest diumenge al festival En Veu Alta, vinculat a la narració i a la tradició oral, que enguany celebra la setena edició a Pradell de la Teixeta, al Priorat. Tot aprofitant la reivindicació de la tradició oral, Munté ha lamentat que Catalunya “ha d'alçar molt la veu” però que, malgrat tot, “és una evidència que el govern espanyol no escolta Catalunya”.

La consellera ha participat en el fòrum obert del festival, en què desenes de persones han llegit en veu alta narracions i poemes. “És un festival de petit format, fet des d'un municipi petit, però que fa alguna cosa molt gran: parlar, enraonar i escoltar”, ha afirmat Munté sobre el certamen, que ha presentat 15 propostes artístiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.