La dona ofegada era veïna de Palamós

Liria Salvagno Mitta, la dona trobada morta a la platja de Sant Antoni de Calonge pel temporal de dilluns, era veïna de Palamós, tenia 75 anys i era natural de Montevideo (Uruguai). Salvagno és l'única víctima mortal de l'últim temporal, en què un cop de mar va arrossegar-la a l'aigua i va morir ofegada.

El cos de la dona el van localitzar a dos quarts de set de la tarda de manera fortuïta el cap de la policia local, Luis García, i el regidor de Governació de l'Ajuntament de Calonge, Josep Darnés. Tots dos estaven en aquell moment fent el seguiment del temporal de mar al passeig. El cos estava estirat a la sorra, a tocar d'on comença el camí de ronda. Quan van arribar els serveis mèdics ja no van poder fer res més que certificar la seva defunció i traslladar el cos al porxo del restaurant El Racó. La dona vestia d'esport i en aquell moment no es va poder identificar perquè anava indocumentada.

Els familiars ho van denunciar

A dos quarts de deu del vespre, una trucada a la policia local de Palamós per part d'uns familiars denunciant la desaparició d'una persona va posar en alerta als agents. Coordinats amb la policia local de Calonge, els agents van comprovar que la descripció que feien aquests familiars coincidia amb la dona indocumentada localitzada a Torre Valentina. Posteriorment, els familiars van fer el reconeixement del cadàver i, en efecte, es tractava de Liria Salvagno.

Segons el resultat de l'autòpsia, la dona va morir ofegada després de ser envestida per una onada a la platja, ja que el cos no presentava cap ferida causada pel xoc amb les roques ni cap signe d'agressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.