Un conductor de 70 anys provoca un accident mortal al Baix Camp

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor de 70 anys que ahir el matí va provocar un accident de trànsit mortal en una carretera de la comarca del Baix Camp.

Els fets, segons van confirmar fonts policials, van passar minuts abans de les deu del matí a la carretera T-704, a l'altura del municipi de l'Aleixar. L'home, que circulava en sentit Reus, va efectuar una maniobra antireglamentària per causes que es desconeixen, va posar-se en contra direcció i va topar frontalment contra dues motocicletes que passaven correctament pel seu carril en aquells moments, provocant la mort gairebé a l'acte d'un dels motoristes, de 54 anys i veí de Reus. L'altre motorista va ser traslladat en estat greu a l'hospital Sant Joan de Reus, en el qual continua ingressat. El conductor del turisme, veí de l'Aleixar, va resultar il·lès i va ser detingut a la mateixa carretera pels agents dels Mossos d'Esquadra acusat d'un presumpte delicte d'homicidi per imprudència.

En les tasques de l'accident, hi van participar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, els bombers de la Generalitat i els serveis sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.