Troben un cadàver calcinat dos dies després d'un foc en un mas de Tortosa

El cadàver calcinat d'un home –que podria ser un indigent de 48 anys, Yuri Furik, originari d'algun país de l'Europa de l'Est– va aparèixer diumenge a l'interior d'un mas abandonat entre Tortosa i Roquetes. Amb tot, les restes humanes van ser localitzades 48 hores després de l'incendi que divendres va afectar la casa i que va provocar l'ensorrament parcial de la teulada. Així ho va explicar l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, a ACN. De fet, el cadàver no va ser trobat pels bombers, sinó per un amic de la víctima que diumenge a la tarda va avisar la policia local de Roquetes, després d'haver-hi anat de visita i d'haver descobert les restes òssies entre les runes.

El mas es troba just entre el multicinema Ocine de Roquetes i el centre comercial Caprabo, encara al terme de Tortosa. La casa està deshabitada des de fa anys, i per això la víctima la utilitzava per a dormir. Els Mossos d'Esquadra, la policia local de Tortosa i els serveis d'emergències, amb el testimoni, es van desplaçar al mas per confirmar la presència del cadàver. Ahir a la tarda, a l'entrada del mas, encara es podia veure el precinte que hi van posar els agents. Però era impossible accedir a la finca, tancada amb una tanca de filferro des de fa uns mesos. La casa incendiada es troba dintre del pla parcial Camí de Roquetes, un sector que l'Ajuntament de Tortosa ha acordat urbanitzar per impulsar la construcció de 473 pisos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.