Punt divers

Vallgorguina rep una desena de peticions d'empadronament arran de la nova campanya de foment de la natalitat iniciada aquest 2008

ZONA METROPOLITANA

Vallgorguina rep una desena de peticions d'empadronament durant la primera setmana de gener arran de l'aplicació de la nova campanya de foment de la natalitat iniciada aquest 2008 anomenada Vallbaby. L'Ajuntament de Vallgorguina ha iniciat aquest 2008 aquesta campanya, conjuntament amb una vintena d'empreses, per duplicar el nombre de naixements registrats al municipi. Amb aquesta iniciativa tots els nounats empadronats a Vallgorguina seran obsequiats amb una cistella de benvinguda amb un valor de mercat que ronda els 1.000 euros. La campanya Vallbaby, iniciada aquest mes de gener a Vallgorguina i impulsada per l'Ajuntament amb la col·laboració de la iniciativa privada, no suposarà cap tipus de despesa en els fons municipals ja que la inversió l'assumeixen les diverses empreses implicades en el projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.