Successos

LA JONQUERA / SILS

Detingut per robar una furgoneta i 64 caixes de material esportiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 5 de maig un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle. A més, també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament. Els fets van ocórrer el mateix 5 de maig a la Jonquera on, cap a un quart de set del matí, un agent fora de servei va detectar una furgoneta que circulava per l’AP-7, en sentit sud, a gran velocitat. L’agent va alertar del fet i es va comprovar que el vehicle constava sostret a Reus el dia 29 d’abril.

L’agent va fer un seguiment de la furgoneta i va comprovar que circulava temeràriament, fent avançaments utilitzant tots els carrils de la via i sense senyalitzar les maniobres. També va veure que el vehicle anava molt carregat i amb caixes al seient de l’acompanyant. Una patrulla de mossos de paisà va localitzar la furgoneta a la N-II a Caldes de Malavella i finalment, amb el suport de dues patrulles de trànsit, van aturar-lo a la carretera C-63, al terme municipal de Sils.

El conductor va intentar fugir corrents, però no ho va aconseguir. Després de diverses gestions policials, es va esbrinar que la càrrega que transportava, caixes de roba esportiva, l’acabava de sostreure d’un camió estacionat a la Jonquera. Per aquest motiu, van detenir el conductor i van recuperar el vehicle i la mercaderia sostreta.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb el fet. El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 6 de maig a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]