Punt divers

PTOP construirà una nova rotonda a Sant Jaume d'Enveja per millorar l'encreuament de carreteres

TERRES DE L'EBRE

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha adjudicat, amb un pressupost de 757.000 euros, la construcció d'una rotonda a Sant Jaume d'Enveja (Montsià). L'obra permetrà millorar l'encreuament entre les carreteres TV-3403 (cap a l'est i a Amposta) i TV-3404 (cap al sud del Delta). La nova rotonda estarà ubicada a uns 750 metres del nou pont sobre l'Ebre que la Generalitat ha començat a construir per a connectar Sant Jaume amb Deltebre (Baix Ebre).

La rotonda projectada tindrà un diàmetre exterior de 28 metres, amb una calçada anular de nou metres. L'illot interior estarà format per una anella trepitjable de 3,5 metres d'amplada i una part central no trepitjable de 3 metres. Les obres inclouran la construcció d'un pont-llosa sobre el canal de la dreta de l'Ebre, que passa pel punt on s'ubicarà la rotonda. L'estructura que cobrirà el canal constarà de tres trams de 26, 11 i 21 metres de longitud, respectivament. Així mateix, es construirà un mur de 19 metres de longitud. Les obres es completaran amb l'asfaltatge, la senyalització, la millora del drenatge i l'enllumenat de la rotonda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.