Punt divers

A presó tres individus per assaltar violentament una casa a Sant Jaume d'Enveja per cobrar un deute

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de l'Àrea Territorial d'Investigació (ATI) de les Terres de l'Ebre, van detenir, el 7 de maig, Miguel Ángel M. M, de 28 anys, Catalina S. P., de 34 anys i Fermin O. M., de 32 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns d'Amposta, per la seva implicació en un robatori amb violència i intimidació a Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Els tres arrestats van entrar a robar per cobrar un deute per temes de drogues. Els tres detinguts van passar ja a disposició del jutjat d'Instrucció d'Amposta en funcions de guàrdia que en va decretar l'ingrés a presó.

Els fets van tenir lloc el passat 4 de maig, quan Miguel Ángel M. M. i Fermin O. M., haurien assaltat el domicili de la víctima per cobrar un deute. Com que la víctima no va pagar, el van agredir violentament i es van endur diversos objectes com a penyora. Les gestions dutes a terme per l'ATI van permetre identificar els dos presumptes autors. A més, la investigació considera que Catalina S. P., que és la companya sentimental de Fermin O. M., va ser la inductora del robatori, ja que la víctima havia contret el deute amb la dona, fruit de la venda de substàncies estupefaents. A l'escorcoll del domicili dels detinguts, que va comptar amb la participació de l'Àrea Regional de Recursos Operatius i la Unitat Canina, es va poder decomissar una quarantena de peces d'haixix, amb un pes total aproximat de 4.100 grams, repartides per tota la casa, així com abundants anotacions sobre suposats compradors. A banda, els agents van trobar 495 euros fraccionats, i alguns dels objectes provinents del robatori violent: un televisor de plasma, un telèfon mòbil i un anell, que ja han estat retornats al seu propietari. A la casa dels detinguts, a més, es van trobar dues escopetes i una pistola de 9 mil·límetres, així com abundant munició real tant del calibre 22 com de 9 mil·límetres, però també munició de fogueig i un matxet. Els tres detinguts van passar ja a disposició del jutjat d'Instrucció d'Amposta en funcions de guàrdia que va decretar el seu ingrés a presó per la seva implicació en el robatori violent, en un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, entrada a vivenda aliena i tinença il·lícita d'armes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.