Punt divers

L'Ajuntament de Tortosa critica que l'IES de l'Ebre vulgui 'reprovar' la regidora d'Ensenyament

L'Ajuntament de Tortosa ha qualificat d''error' el fet que el claustre de professors i la direcció de l'IES de l'Ebre de la ciutat demanin 'reprovar l'actitud' de la regidora d'Ensenyament del consistori tortosí i professora de l'IES Joaquim Bau, Rosa Cid, en la reunió del consell escolar d'aquest dijous. La petició dels professors de l'IES de l'Ebre, feta aquest dimecres, fa referència a les crítiques per part del consell escolar de l'altre institut públic de la ciutat per la decisió d'Educació de crear una nova línia de primer d'ESO a l'IES de l'Ebre i no fer-ho al Bau. L'Ajuntament creu que voler 'reprovar' la regidora només pot 'desviar l'atenció d'on realment es troben les responsabilitats'.

Segons ha manifestat el consistori en un comunicat, 'correspon al Departament d'Educació prendre les decisions en aquest afer' i, per tant, l'Ajuntament 'no farà valoracions', tot i que 'pot tenir el seu posicionament en aquest i altres aspectes de la política educativa'. A més, el consistori ha instat el Departament a adoptar les 'decisions necessàries per restaurar la pau social' i 'acabar amb l'enfrontament entre els dos centres públics', que 'només pot conduir, dissortadament, a la creació de frontisme al municipi i a la devaluació de la imatge dels dos IES'. L'Ajuntament de Tortosa ha demanat també 'que es respecti, en la mesura del possible, la voluntat dels pares i mares dels alumnes'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.