Punt divers

L'AMPA de l'IES Bau de Tortosa recull 2.900 signatures per reclamar una nova línia d'ESO al centre

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'Institut d'Educació Secundària (IES) Joaquim Bau ha entrat al registre de la Delegació del Govern de les Terres de l'Ebre més de 2.900 signatures que reclamen una nova línia d'ESO al centre. Les signatures, recollides en menys de 24 hores, reclamen a la directora dels serveis territorials d'Educació, Marian Rojas, que rectifiqui la seva decisió de denegar la nova línia de primer d'ESO al Bau i obrir-la a l'IES de l'Ebre, l'altre centre de la ciutat. Els pares se sumen així a la queixa feta per la direcció del Bau, que ha presentat la dimissió, i a la comissió d'escolarització de secundària de Tortosa que ha desaconsellat la decisió del Departament.

Més d'una quarantena de pares i mares d'alumnes o futurs alumnes de l'IES Bau de Tortosa han presentat aquest dijous les 2.902 signatures, recollides durant aquest dimecres, contra la decisió del Departament d'Educació de denegar l'obertura d'una nova línia de primer d'ESO al centre i obrir-la a l'IES de l'Ebre. Els pares, que ja han fet la preinscripció, s'emparen en la llibertat d'elecció de centre per escolaritzar els seus fills, però el Departament creu que per 'equilibrar' els dos instituts de secundària la nova línia s'ha d'obrir a l'altre centre de la ciutat.Les signatures, que s'han registrat a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, també s'han presentat als serveis territorials d'Educació. Allí, els pares han explicat a la secretària de la directora dels serveis (aquest dijous absent a la delegació) que esperen que rectifiqui en la seva decisió 'com a resposta de la demanda ciutadana'.Així mateix, el director dimissionari de l'IES Bau, Joan Serra, i una representació de l'AMPA s'han desplaçat aquest dijous a Barcelona per explicar la situació al conseller d'Educació, Ernest Maragall.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.