Punt divers

Surten a licitació per 3,6 MEUR les millores viàries de la TV-7321, a la Terra Alta, i la T-344, al Montsià

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha licitat les obres de manteniment i conservació de la TV-7321 entre Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca (Terra Alta) així com el reforç del ferm de la carretera T-344 entre Amposta i Masdenverge (Montsià). En el cas de la millora viària en la carretera que uneix els dos municipis de la Terra Alta, les obres tindran lloc en diferents punts al llarg d'un tram d'11,6 Km per a la millora de la seguretat del trànsit i les condicions de circulació: la inversió prevista és de 3 MEUR. La segona licitació, a la comarca del Montsià, ascendeix a uns 625.000 euros i les obres, que duraran quatre mesos, afecten un tram de 3,2 Km de longitud.

La millora de la TV-7231 suposarà, segons ha precisat el DPTOP, l'habilitació, a la travessera de Vilalba dels Arcs, de passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles. També està previst eixamplar la calçada en un tram final de la travessera. A ,és, al llarg del recorregut es preveu suavitzar diversos revolts i adequar encreuaments per millorar la visibilitat i seguretat. Per al pas de la carretera pel barranc de Varvall, es formaran sis calaixos de formigó. Ja a la travessera de la Pobla de Massaluca, s'eixamplarà la calçada i s'ampliarà i millorarà el mirador existent en aquest nucli. L'actuació es complementarà amb la millora dels elements de drenatge de la carretera, la senyalització, l'abalisament i les barreres de seguretat. L'obra comprèn els termes municipals de Vilalba dels Arcs, Batea i la Pobla de Massaluca. Els treballs, que es liciten ara, comportaran una inversió prevista de 3 MEUR i començaran el segon trimestre de 2010. Les obres tindran un termini d'execució de nou mesos.També a les Terres de l'Ebre, el DPTOP ha iniciat la licitació, per un import de 625.000 euros, les obres de reforçament de ferm de la carretera entre Amposta i Masdenverge, la T-344. Aquesta actuació comportarà la millora del paviment de tota la carretera, de 3,2 Km de longitud, entre la rotonda corresponent a la variant d'Amposta de la C-12 i l'entrada al nucli urbà de Masdenverge. L'execució suposarà el reforçament del ferm a tota la carretera; l'adequació del tram inicials dels accessos; la reposició dels junts de dilatació a les estructures; la millora del drenatge, amb tasques com la construcció de nova cuneta de formigó en uns 900 metres o la col·locació nous passos salvacunetes i la neteja de diversos passos ja existents. També es millorarà el drenatge en la rotonda inicial i es renovarà la senyalització horitzontal i vertical, abalisament i sistemes de contenció.El Govern preveu adjudicar aquestes obres durant la tardor vinent i iniciar-les durant el segon trimestre de 2010. Els treballs tindran un termini d'execució de quatre mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.