Punt divers

El govern espanyol es compromet a iniciar les obres de la via verda pel pont del tren durant el primer semestre del 2010

La subdelegada del govern espanyol a Tarragona, Teresa Pallarès, ha posat data a l'inici de les obres de prolongació de la via verda a través del pont del ferrocarril. Així, segons ha assegurat, les obres començaran durant el primer semestre de 2010. Aquest projecte comporta una important intervenció sobre el pont per fer-lo transitable als vianants i a les bicicletes, així com la construcció d'accessos als dos marges de riu, i la continuació del vial fins al pont del Mil·lenari, on enllaçarà amb el carril bici que l'Ajuntament ha posat en servei entre aquest punt i el canal de l'esquerra.

Pallarès ha fet aquestes declaracions durant una visita aquest migdia a les obres d'urbanització del carrer Llarg de Sant Vicent, finançade amb el fons estatal FEIL.En el decurs de la reunió que l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha mantingut prèviament amb la subdelegada, l'alcalde li ha demanat el seu suport per impulsar les obres de prolongació de la via verda i els 300.000 euros que figuraven en els pressupostos estatals per a restaurar els pinacles i contraforts de la Catedral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.