Punt divers

Els professors de l'IES Bau de Tortosa s'ofereixen a fer hores extra sense retribució per encabir els 27 alumnes de més

El claustre de l'institut d'educació secundària (IES) Joaquim Bau de Tortosa ha presentat una nova proposta als serveis territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre per desbloquejar la problemàtica sorgida per la denegació d'una nova línia de primer d'ESO al centre i atorgar-la a l'IES de l'Ebre, l'altre institut públic de la ciutat. Així, amb la voluntat d'atendre la intenció de les 27 famílies que volen portar els seus fills a l'IES Bau i no tenen plaça, el professorat està disposat a cobrir amb horari extra i sense retribució les hores necessàries per a l'escolarització d'aquesta línia. Amb aquesta proposta l'altre centre mantindria la línia concedida i es respectaria la decisió de les famílies.

El claustre de l'IES Joaquim Bau assegura que s'ha vist obligat a plantejar aquesta proposta davant una situació de bloqueig. A més, recorden que aquesta proposta té un 'cost zero' per a l'Administració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.