Punt divers

El 26,8% dels habitants d'Olot han votat a la consulta per la independència, xifra rècord entre les capitals de comarca

La ciutat d'Olot ha tancat la seva consulta per la independència de Catalunya amb una participació del 26,8% del seu cens i un total de 7.402 vots, una xifra rècord entre les capitals de comarca i una de les més altes entre les 200 poblacions que aquest diumenge han efectuat el referèndum sobiranista. Dels nouvinguts ha votat el 13,43%, és a dir, 632 persones. El coordinador de la consulta, el notari Alfons López Tena, ha expressat la seva 'satisfacció' pels resultats provisionals de participació a la consulta sobre la independència a Olot, ha agraït la mobilització de la ciutadania i ha destacat 'la bona gestió i la transparència' del referèndum organitzat per La Garrotxa Decideix.

Amb la consulta celebrada aquest diumenge a Olot, la participació total a la comarca de la Garrotxa entre els successius referèndums que s'han celebrat el 13 de desembre i el 25 d'abril és del 31,07%, cosa que correspon a un total de 14.327 persones que han exercit el seu dret a vot. La seu electoral d'Olot Decideix s'ha habilitat al Centre Catòlic de la plaça Pia Almoina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.