Punt divers

Foment farà un nou estudi d'impacte del traçat de l'A7 per Tortosa per valorar l'afectació sobre el nucli de Campredó

La Comissió de Foment del Congrés dels Diputats ha aprovat aquest dimecres una esmena del Grup Socialista que insta el govern estatal a fer un nou estudi d'impacte ambiental de l'autovia A-7 al seu pas per Tortosa. El nou estudi, segons els socialistes, ha de permetre 'valorar adequadament el traçat de la futura autovia A-7 al seu pas pel municipi de Tortosa' davant el rebuig veïnal suscitat per les afectacions que la proposta actual tindria sobre el nucli de Campredó i, concretament, la partida de Font de Quinto. En aquest nou document, els tècnics hauran d'analitzar 'la viabilitat dels possibles traçats i actualitzant les dades sobre les condicions ambientals que poden veure's afectades'.

La diputada del PSC Lluïsa Lizárraga, ha subratllat la 'voluntat de consens' del Ministeri de Foment en casos com el de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), on ha acceptat que el nou traçat de la N-340 es traslladi cinc quilòmetres en direcció a la muntanya i que l'actual passi a convertir-se en una via local de connexió entre el nucli urbà i les urbanitzacions. La diputada també ha insistit en la 'importància' de l'A-7, 'no només perquè millorarà la connectivitat del territori, sinó per la necessitat derivada de buscar una alternativa a l'actual traçat de la N-340 entre Alcalà de Xivert i Barcelona, de molta perillositat'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.