Punt divers

GISA adjudica la redacció del projecte constructiu de la variant de Sant Jaume d'Enveja per accedir al pont sobre l'Ebre

L'empresa pública GISA ha adjudicat la redacció del projecte constructiu de la variant de Sant Jaume d'Enveja, que es construirà per a assegurar l'accessibilitat al nou pont sobre l'Ebre, en el marge dret del riu, atès que actualment la travessera de Sant Jaume d'Enveja (TV-3404) disposa únicament d'un sentit de circulació. El cost previst per a les obres és de 2,7 MEUR. Es preveu que el projecte estigui redactat durant l'any vinent, per poder programar posteriorment l'execució de les obres. Actualment s'està construint el nou pont sobre el riu Ebre que anirà des de Deltebre fins a Sant Jaume d'Enveja, amb un pressupost de 17,2 MEUR i la previsió que estigui acabat l'any vinent.

Segons ha informat GISA, pel traçat de la variant se seguirà bàsicament l'eix projectat en l'estudi informatiu de l'anell viari al Delta de l'Ebre, que va ser objecte d'informació pública aprovada definitivament l'any passat. En el projecte constructiu que ara es redacta únicament es contemplarà la semi-variant entre la TV-3403 i l'Ebre, de cara a la posada en funcionament del pont en construcció. La longitud aproximada de la variant serà d'1 quilòmetre i la secció de la carretera estarà formada per dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d'1 metre.En el punt inicial de la variant coincidirà amb la rotonda en construcció que connecta els accessos al pont en el marge dret de l'Ebre, mentre que el punt final, se situarà en la intersecció amb la TV-3403. En aquest punt final es projectarà un carril central d'espera que permetrà realitzar els moviments de gir a esquerres cap el ramal que restarà de l'actual TV-3403, de manera que la semi-variant tindrà continuïtat cap Amposta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.