Punt divers

El Govern a l'Ebre aprovarà al març com s'assignaran els 10 MEUR per reindustrialitzar el territori

El Govern a les Terres de l'Ebre enllestirà i aprovarà a finals de març l'esborrany d'on i com es destinaran els 10 milions d'euros que han de servir per reindustrialitzar el territori, a més d'1,1 milions destinats exclusivament al sector del moble, provinents dels pressupostos de l'Estat. És el pas previ a la signatura del conveni amb el Ministeri d'Indústria. La comissió de seguiment del paquet de mesures per al desenvolupament econòmic de l'Ebre s'ha reunit aquest dimarts a Tortosa. A part d'aquest fons, en l'àmbit de l'agricultura -amb 107 milions d'inversió del 2010 al 2012-, destaca l'ampliació del centre IRTA a Sant Carles de la Ràpita, que s'iniciarà enguany per import de 6 milions d'euros.

'És la joia de la corona', ha declarat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó. L'organització pivota sobre cinc comissions de treball, que integren l'administració, de bracet amb el teixit socioeconòmic del territori. La xarxa de vivers d'empreses, la xarxa viària -amb el desdoblament de l'Eix de l'Ebre com a principal actuació-, el desplegament de fibra òptica i la incorporació de les Terres de l'Ebre dins dels sistemes territorials d'innovació són altres iniciatives previstes. Salvadó ha resumit l'objectiu en tres punts: el treball de les cinc comissions, el desplegament de tota la feina i poder-ne donar compte d'aquí a dos mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.