Ingressa a la presó una veïna de Tortosa acusada de traficar amb drogues al seu pis

Després d'una exhaustiva investigació de dos mesos de durada, els Mossos d'Esquadra del Baix Ebre van detenir el 23 d'abril una veïna de Tortosa de 49 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. En concret, l'acusada es dedicava a la venda d'estupefaents al detall al seu domicili; i, a banda, se li imputa un delicte de receptació per haver acceptat material de procedència il·lícita com a moneda de canvi de la droga que comercialitzava.

Les informacions recollides pels investigadors, així com un dispositiu especial dut a terme les darreres setmanes, va encaminar els Mossos a determinar que la processada venia cocaïna i heroïna a casa seva, situada al centre de la ciutat. De fet, la dona havia extremat les mesures de seguretat del seu habitatge per evitar ser enxampada, ja que va instal·lar una càmera de videovigilància a la porta, així com unes reixes de ferro per dificultar l'entrada policial i poder vendre la mercaderia sense haver de sortir del domicili.

Durant la detenció de la dona, aquesta portava a sobre més de 26 grams de cocaïna i gairebé 10 grams d'heroïna. Després, la posterior entrada i escorcoll a casa seva va permetre als agents descobrir abundant material de procedència il·lícita. A més, van comissar tres balances de precisió i substància de tall, i es van recuperar telèfons mòbils, reproductors de DVD, aparells de TDT, un televisor, eines i tres ràdios i reproductors de CD. La detinguda va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, que va decretar la seva entrada a la presó. Tot i això, la unitat d'investigació continua fent gestions per esbrinar l'origen dels objectes comissats a l'immoble de l'arrestada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.