Successos

Es reforça la presència policial i Casadesús diu que s'hi estaran el que calgui

El delegat del govern de la Generalitat explica que ara cal analitzar tots els possibles orígens del que ha passat aquest cap de setmana a Salt

El nou delegat del govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, no va voler ahir valorar la situació que s'està vivint a Salt. Tot just acabat d'arribar al càrrec, Casadesús va explicar que des de divendres que està en contacte amb l'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, i que ahir hi va tornar a parlar per saber les necessitats del municipi. Inicialment, aquestes passen per un reforç de la presència policial per evitar nous aldarulls. Tot i que actualment ja hi havia més policia al carrer, la preocupació pels últims fets ha fet augmentar les dotacions de Mossos. El delegat del govern va explicar que aquest reforç de la presència policial dels Mossos d'Esquadra al municipi es mantindrà el temps que calgui: “Farem el que ens demana l'alcaldessa: reforçarem la vigilància, i això serà així tot el temps que es consideri necessari”.

Analitzar les causes

El que té clar Casadesús és que bona part dels esforços s'han de destinar també a analitzar aquest episodi d'aldarulls i saber-ne les veritables causes: “S'estan analitzant tots els possibles orígens del que ha passat i posarem tots els mitjans que calgui per anar fent el seguiment de la situació i esbrinar què ha passat”. El delegat ha explicat que amb aquests passos es vol aconseguir que “Salt estigui tranquil”, i per això durant els propers dies confia mantenir les converses amb l'alcaldessa per anar seguint l'evolució de la situació al municipi. A hores d'ara, però, no hi ha prevista cap reunió entre els dos càrrecs institucionals per la setmana vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.