Successos

“L'ombra de París sempre és present”

L'alcaldessa de Salt fa una crida a la calma però demana una “resposta modèlica i contundent” contra els vàndals

L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, va fer ahir una crida a la desesperada al Departament d'Interior del govern de la Generalitat de Catalunya perquè intensifiqui la presència policial al municipi. I ho va fer de manera subtil: “L'ombra de París la tenim molt present”. En una declaració que va fer davant dels mitjans de comunicació, Pineda va reconèixer que ha parlat amb el cap de la Regió Policial de Girona, el comissari Joaquim Belenguer, i el delegat del govern, Eudald Casadesús, perquè s'intensifiqui la presència policial, tot i que des de divendres que ja n'hi ha.

“Els fets són molt greus”

L'alcaldessa de Salt qualifica els fets de “molt greus” i reconeix que “generen ràbia, indignació i frustració entre els saltencs i les saltenques; aquests són sentiments molt legítims i lògics, que evidentment també comparteixo”. És per això que també fa una crida a la ciutadania perquè actuï i perquè “independentment del seu origen” doni “una resposta modèlica i contundent” als actes vandàlics. Així mateix, Pineda va anunciar: “No podem permetre que aquests actes vandàlics quedin impunes, i sense resposta; la resposta ha de ser ferma i contundent”.

D'altra banda, l'alcaldessa de Salt vol que tot el consistori treballi en aquesta resposta contundent i és per això que va avançar que hi ha previst per avui una reunió amb tots els portaveus dels grups municipals per fer un front comú en vista dels fets.

“No els volem”

“Volem que Salt sigui una ciutat on es pugui viure, treballem perquè això sigui així i no podem permetre que vàndals i incívics ens trenquin aquest futur, aquesta esperança”, afirma Pineda, amb contundència. “Continuem lluitant contra la delinqüència, el vandalisme i l'incivisme, com ho estem fent fins ara, amb més força i contundència si cal. Fem veure als delinqüents, vàndals i incívics que a Salt no els volem, que no hi tenen lloc, que els fem la vida impossible per tal que ens deixin viure en pau”, diu Pineda. “Demano a tots els veïns i veïnes de Salt, sense distinció del seu origen, raça o religió, que lluitem contra els vàndals i delinqüents”, declara Pineda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.