Tres individus assalten una casa de Sant Jaume d'Enveja i ataquen violentament l'amo

Cobrar un deute relacionat amb el tràfic de drogues. Aquest va ser el motiu pel qual dos veïns d'Amposta, de 32 i 34 anys, van assaltar el 7 de maig el domicili d'un home, a Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Com que la víctima no va pagar el que li reclamaven, el van agredir violentament, i també es van emportar diversos objectes com a penyora. El propietari de l'habitatge va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que, després de diverses gestions, van aconseguir identificar els dos presumptes agressors i, a més, van descobrir que la companya sentimental d'un d'ells hauria estat la inductora del robatori, ja que precisament l'afectat havia contret el deute amb ella arran de la venda de substàncies estupefaents.

Durant l'escorcoll al domicili dels detinguts, els Mossos van comissar una quarantena de peces d'haixix, que estaven repartides per tota la casa, així com abundants anotacions sobre suposats compradors, dues escopetes, una pistola, munició i un matxet. Els agents, a més, van intervenir alguns dels objectes que els sospitosos es van apropiar durant l'assalt violent, com un televisor de plasma, un mòbil i un anell, que van ser retornats al seu amo. Amb tot, els tres arrestats van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta, que va decretar el seu ingrés a la presó per la seva presumpta implicació en el robatori violent, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, entrada a un habitatge aliè i tinença il·lícita d'armes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.