Successos

Oriol Pujol recorda que CiU mai ha contemplat un referèndum sobiranista per aquesta legislatura

El president del grup parlamentari nacionalista manté l'abstenció en la votació d'aquest dimecres sobre la llei per un estat propi

Considera que l'èxit de les consultes han tret a la llum el debat sobre la independència

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha justificat aquest dimecres l'abstenció dels seus diputats en la votació que es farà al Parlament sobre la proposició de llei presentada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) per declarar l'estat propi aquesta legislatura. I ho ha fet recordant que en el programa de CiU a les eleccions del novembre passat no es contemplava “l'articulació d'un referèndum sobre la independència” en aquesta legislatura. De fet, CiU està més oberta a convocar, si s'escau, una consulta sobre el pacte fiscal, que considera prioritari.

A més, Pujol ha avisat als diputats de SI, que han demanat una reunió aquest dimecres al matí amb Artur Mas i CiU per intentar fer variar el vot de la federació nacionalista , que “Bertran i Tena fa setmanes que saben quina és la nostra postura”. De fet, Pujol considera que la petició d'una reunió per part de SI just abans de l'inici del ple “forma part del circ” d'aquesta formació per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. “SI saben des de fa setmanes que no tindran el de CiU”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.